خبر ۱۳۹۷/۰۶/۰۶ ۰۷:۴۸ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
در پنجمین روز از هفته دولت؛

بهره برداری از 18 طرح کشاورزی و خدماتی در بخش خلیفان مهاباد

سرویس آذربایجان غربی- بخشدار بخش خلیفان مهاباد گفت: 18 طرح مختلف کشاورزی و خدماتی با 35میلیارد ریال هزینه در خلیفان به بهره برداری رسید.

به گزارش کردپرس، علی بیژن فر بخشدار خلیفان، در مراسم بهره برداری از این طرحها گفت: احداث پل و دیوارکشی ساحلی در سه روستای قوزلوجه، خانگی منگور و بیطاس با هزینه 20 میلیارد ریال، آبرسانی به روستاهای پیرمکاییل و کهنه ده با 9 میلیارد ریال هزینه به بهره برداری رسید.

وی افزود: همچنین 13 طرح کشاورزی شامل آبیاری تحت فشار و قطره ای و پوشش کانال های بتنی با هزینه 6 میلیارد ریال در روستای خالدلیل از دیگر طرحهای بهره برداری شده در پنجمین روز هفته دولت بود.

بیژن فر گفت: در مجموع این طرح ها با 35میلیارد ریال هزینه در خلیفان به بهره برداری رسیده اند و با افتتاح طرح آبرسانی به روستاهای پیرمکاییل و کهنه ده بیش از 100 خانوار با 350 نفر جمعیت از آب آشامیدنی سالم بهره مند شدند.

بخشدار بخش خلیفان شهرستان مهاباد در خصوص طرح های کلنگ زنی اظهار داشت: سه طرح شهرداری خلیفان شامل پارک جنگلی این شهر، احداث پیاده رو و ساماندهی ساختمان ورزشی خلیفان با اعتبار 5 میلیارد ریال کلنگ زنی شد که تا پایان سال به بهره برداری می رسند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.