آمریکا خواهان همکاری پیشمرگ و ارتش عراق برای رفع خلأ امنیتی کرکوک است
به گزارش کردپرس به نقل از ان، آر، تی، جعفر شیخ مصطفی اعلام کرد که ائتلاف جهانی ضد داعش و به ویژه آمریکا به منظور تأمین امنیت کرکوک و دیگر مناطق مورد مناقشه و رفع خلأ امنیتی این مناطق، سعی در تشکیل اتاق عملیات مشترک با نیروهای پیشمرگ و نیروهای عراقی را دارند و برای این منظور به صورت جدی با دولت عراق وارد گفتگو شدهاند.
فرمانده نیروهای پیشمرگ اتحادیه میهنی کردستان، با اشاره به اینکه تاکنون هیچ اقدام عملی در این زمینه انجام نشده است، افزود که تهدید داعش در کرکوک و مناطق مورد مناقشه به صورت روز افزون در حال افزایش است و آمریکا در تلاش است که پیشمرگ ها و نیروهای عراقی به صورت مشترک امنیت این مناطق را تأمین کنند.
نیروهای عراقی در اکتبر سال 2017 وارد کرکوک و دیگر مناطق مورد مناقشه شده و نیروهای پیشمرگ نیز این مناطق را ترک کردند و هم اکنون رسانه های عراق و اقلیم کردستان گزارش می دهند که گفتگوها برای بازگشت نیروهای پیشمرگ به این مناطق از طریق توافق میان اربیل و بغداد در جریان است.
دیدگاه کاربران