خبر ۱۳۹۷/۰۲/۱۱ ۱۱:۳۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
نماینده ائتلاف نیروهای اهل سنت در مجلس عراق:

استیضاح برخی از مسئولان عراقی بهترین شاخصه دوره سوم پارلمان بود

سرویس عراق و اقلیم کردستان - نماینده ائتلاف نیروهای اهل سنت در مجلس عراق گفت: دوره کنونی مجلس نمایندگان در مقایسه با دوره های گذشته از نظر قانونگذاری و نظارتی بهتر بوده است و استیضاح برخی از مسئولان عراقی بهترین شاخصه این دوره بود.

به گزارش کردپرس، غاده الشمری در گفتگو با خبرگزاری « موازین نیوز» افزود: به رغم اینکه دوره کنونی مجلس نمایندگان که امروز (سه شنبه) به پایان رسید، در حد موردانتظار مردم عراق نبوده، اما از نظر قانون گذاری، خدماتی رسانی و مبارزه بافساد بهتر از دوره های قبلی بوده است.

الشمری ضمن اشاره به اینکه در دوره کنونی مجلس عراق ، تعدادی از وزراء و مسئولین پس از اثبات دست داشتن آن ها به فساد برکنار شدند، افزود : استیضاح برخی از مسئولان عراقی بهترین شاخصه این دوره از مجلس نمایندگان بوده است.

کد خبرنگار : 20103

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.