درخواست بازگرداندن آوارگان به کرکوک برای مشارکت در انتخابات
سرویس عراق و اقلم کردستان- عضو شورای استان کرکوک از دولت فدرال خواست با هدف تضمین مشارکت فعال شهروندان در انتخابات پارلمانی پیش روی عراق، در بازگرداندن آوارگان جنوب و غرب این استان به کرکوک شتاب کند.
به گزارش کردپرس، هاله نورالدین المفرجی در گفتگو با خبرگزاری « السومریه نیوز» با بیان اینکه به رغم وجود تبلیغات گسترده انتخاباتی برای کسب 12 کرسی اختصاص یافته به استان کرکوک هیچ گونه تحرکی از سوی بغداد برای بازگرداندن آوارگان این استان مشاهده نمی شود، از دولت مرکزی خواست با هدف مشارکت فعال آوارگان در انتخابات پارلمانی پیش رو، برای بازگشت آن ها به کرکوک شتاب کند.
المفرجی توضیح داد که اکنون بیش از 20 هزار خانواده آواره در شهر کرکوک حضور دارند و بیش از چهار هزار آواره دیگر همچنان در اردوگاهای لیلان، داقوق در جنوب و شرق این استان و 200 خانواده آواره دیگر در شهر حویجه به سر می برند.
کد خبرنگار : 20103
مطالعه بیشتر
خبر قبلی و بعدی
دیدگاه کاربران