روزنامه العربی الجدید خبر داد:
تلاش برای تصاحب کرسی های اقلیت های دینی و قومی در انتخابات پارلمانی عراق
سرویس عراق و اقلیم کردستان - روزنامه «العربی الجدید» لندن از تلاش برخی از احزاب سیاسی منتفذ در عراق برای گرفتن کرسی های اختصاص یافته به اقلیت های دینی و قومی در انتخابات پارلمانی پیش رو در کشور خبر داد.
به گزارش کردپرس، روزنامه «العربی الجدید» نوشت: شماری از از احزاب با نفوذ در عراق، یک ماه پیش از موعد برگزاری انتخابات پارلمانی در این کشور برای گرفتن کرسی های اختصاص یافته به اقلیت های دینی و قومی در عراق (کوتا) تلاش می کنند.
این روزنامه به نقل از یک منبع آگاه در هم پیمانی ملی، افزود: برخی از جریان های وابسته به این هم پیمانی برای کسب دوستی نامزدهای اقلیت های دینی و قومی از جمله شبک ها، ایزدی ها و مسیحیان در استان های مختلف عراق و گرفتن کرسی های اختصاص یافته به آنان تلاش می کنند.
روزنامه «العربی الجدید » تاکید کرد که اینگونه اقدامات برخی از احزاب سیاسی نگرانی نمایندگان و سیاستمداران مسیحی عراق را برانگیخته است.
کد خبرنگار : 20103
دیدگاه کاربران