تایید کاهش حقوق کارمندان و مستمری بگیران اقلیم کردستان
سرویس عراق و اقلیم کردستان- عضو کُرد کمیسیون دارایی مجلس نمایندگان عراق از جنبش تغییر (گوران)، گزارش های مبنی بر کاهش حقوق کارمندان اقلیم کردستان و مستمری بگیران تامین اجتماعی اقلیم را به میزان نزدیک به یک تریلیون دینار عراقی را تایید کرد.
به گزارش کردپرس به نقل از خبرگزاری « القرطاس نیوز» مسعود حیدر در مصاحبه ای مطبوعاتی گفت: سهم بودجه اقلیم کردستان از بودجه عمومی سال 2018 عراق 12.67% تعیین شده و حقوق کارمندان دولت و مستمری بگیران تامین اجتماعی نیز به میزان نزدیک به یک تریلیون دینار عراقی کاهش یافته است.
حیدر توضیح داد که مبالغ اختصاص داده شده به اقلیم کردستان تنها 40 درصد از استحقاقات اقلیم را برآورده می کند، لذا نمایندگان کُرد قرار است از دفتر نخست وزیر عراق و وزارت دارایی این کشور درخصوص کاهش بودجه اقلیم توضیح بخواهند.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که به زودی گفتگوهایی بین بغداد- اربیل درخصوص موضوع بودجه اقلیم کردستان انجام گیرد.
کد خبرنگار : 20103
دیدگاه کاربران