ارسال کمکهای مردمی به کرمانشاه از طریق هلال احمر
به گزارش کردپرس، بابک قنبری چادر، پتو، لباس گرم، وسایل بهداشتی و درمانی، آب معدنی، انواع کنسرو، خشکبار، شیرخشک و وسایل نوزاد را از عمده اقلام مورد نیاز زلزله زدگان عنوان کرد و گفت: هلال احمر متولی و مسئول ارسال کمک‎های مردمی به زلزله زدگان است، کمک‎های مردمی به پایگاه های هلال احمر مستقر در شهر هر روز پس از تفکیک و بسته بندی به استان کرمانشاه ارسال می‎شود.
قنبری تاکید کرد: ارسال کمک ها خارج از این، باعث ایجاد هرج و مرج در توزیع نامناسب در میان افراد آسیب دیده می‎شود لذا از مردم درخواست می کنیم کمک‎های خود را به پایگاه‎های هلال احمر تحویل دهند تا با سرعت بیشتری در اختیار آسیب دیدگان قرار گیرد.
وی یادآور شد: هم اکنون 48 پایگاه جمعیت هلال احمر در مناطق مختلف استان کردستان آماده دریافت کمک‎های مردمی به زلزدگان غرب استان کرمانشاه است که 12 پایگاه در سنندج، 2 پایگاه در دیواندره، 8 پایگاه در سقز، 7 پایگاه در مریوان، 2 پایگاه در قروه، 4 پایگاه در دهگلان، 3 پایگاه در بیجار، 2 پایگاه در کامیاران، 6 پایگاه در بانه و 2 پایگاه در سروآباد مستقر شده است.
قنبری اضافه کرد: بیش از 100 نفر از جوانان داوطلب به منظور تفکیک و بسته‎بندی کمک‏های مردمی در پایگاه‏های هلال احمر سنندج مشغول به ارائه خدمت هستند.
دیدگاه کاربران