نیروهای پیشمرگ هرگز از مناطق مورد مناقشه عقب نشینی نخواهند کرد
به گزارش کردپرس، قهرمان کمال جانشین رئیس ستاد نیروی پیشمرگ اقلیم کردستان در گفتگو با باس نیوز گفت کە نیروهای عراقی فقط با کسب رضایت و اجازه نیروی پیشمرگ، می توانند وارد مناطق مورد مناقشه میان اربیل و بغداد شوند.
قیس خزعلی از رهبران عصائب اهل حق از نیروهای حشدالشعبی در استان نجف، اعلام کرده بود کە این نیروها وارد کرکوک و دیگر مناطق کردنشین خارج از ادارە اقلیم کردستان می شوند و با هر نیرویی کە مانع آنان شود، می جنگند.
قهرمان شیخ کمال در واکنش به این اظهارات گفت کە خزعلی از تاریخ و مستندات تاریخی بی اطلاع است و نمی داند کە این مناطق و کرکوک همگی کردستانی هستند.
وی با اشاره به اینکە نیروی پیشمرگ خواستار درگیری با هیچ یک از نیروهای عراقی نیست، تاکید کرد کە نیروهای پیشمرگ در آمادگی کامل هستند و کنترل مناطق مورد مناقشه را در اختیار دارند و به هیچ عنوان از مناطق کردنشین خارج نمی شوند.
دیدگاه کاربران