خبر ۱۴۰۱/۰۴/۱۰ ۰۴:۵۳ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
امام جمعه مهران:

ثبت روز ملی مهران مدنظر مسئولین باشد

سرویس ایلام - امام جمعه مهران در جشن بزرگ آزادسازی مهران و گرامیداشت شهدای عملیات کربلای یک عنوان کرد: ثبت روز ملی مهران مدنظر مسئولین باشد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، حجت الاسلام سیدعبدالله امینی گفت: مهران ویژگی های زیادی دارد که کمتر جایی پیدا می شود که آن ها را باهم جمع کند که یکی از این ویژگی ها ایثار و از خودگذشتگی است که خانواده هایی با ۱۰ یا ۱۱ شهید داریم که بی سابقه است.

وی گفت: مهران دروازه عتبات عالیات است که مسیر رفت و آمد زائران است و مهران ایثار و شهادت تقوا خدمت به زائرین و ... را در خود جمع کرده است.

امام جمعه مهران عنوان کرد: همه آحاد و اقشار مردم مهران با دشمن وارد جنگ شدند که رشادت های زیادی را انجام داده اند.

حجت الاسلام امینی بیان داشت: شاکله اصلی مردم مهران عشق ارادت به اهل بیت و ولایت است و آن را در قلب خود دارند.

وی تصریح کرد: مردم مهران با تمام وجود در خدمت زائران اهل بیت هستند که به برکت خون شهداست.

امام جمعه مهران یادآور شد: مسئولین ثبت روز ملی آزادسازی مهران را توجه داشته باشد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.