محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر نویسنده: کردپرس ۱۴۰۴/۰۴/۱۶ ۱۰:۱۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: ۰ (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

۶ اثر تاریخی شهرستان چوار در راه ثبت ملی

خلاصه خبر
سرویس ایلام - مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از تهیه ۶ پرونده گورستان‌های مناطق مختلف برای ثبت در فهرست آثار ملی کشور خبر داد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، فرزاد شریفی با اعلام این خبر اظهار کرد: پرونده ۶ اثر تاریخی از شهرستان چوار شامل گورستان‌های «میرکان»۱، «شیرین‌آو»،  «سرنفت»، «پاقلعه»۲، «بان کله‌انارک»، «بان‌گلان» آماده‌سازی شده و برای ثبت در فهرست آثار ملی به وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ارسال می‌شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام افزود: برای هریک از این آثار از سوی تیم کارشناسی، مستندنگاری و تحقیقات میدانی انجام شده و پرونده این آثار به‌همراه عکس و فیلم برای بررسی نهایی به دفتر شورای ثبت میراث‌فرهنگی کشور ارسال می‌شود که پس از تصویب شورا در فهرست آثار ملی به ثبت می‌رسد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ایلام، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام ادامه داد: اهمیت این میراث نه‌تنها در ظاهر فرهنگی آن به‌خودی‌خود بلکه در دانش و مهارت‌ها، ارزش اجتماعی و حتی ابعاد اقتصادی است که از یک نسل به نسل بعدی منتقل می‌شود.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید