به گزارش کردپرس،روز سه شنبه هیئت مذاکره کننده اتحادیه میهنی کردستان برای دیدار با حزب دمکرات کردستان وارد پیرمام شد. پس از برگزاری این نشست دو طرف بیانیه مشترکی را منتشر کردند که در آن آمده است در نشست مذکور وضعیت منطقه و اثرات تغییرات به وجود آمده بر اوضاع عراق و اقلیم کردستان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
رسانه خبری کردستان ۲۴ اعلام کرد در بیانیه این نشست آمده است دو طرف بر وحدت و همبستگی در حفاظت از منافع والای اقلیم کردستان در مرحله حساس کنونی توافق کردند.
آنها همچنین در مورد مراحل تشکیل کابینه جدید دولت اقلیم کردستان و اقدامات لازم برای موفقیت این روند گفتگو کردند. هر دو طرف توافق کردند که در اسرع وقت برای تدوین یک برنامه مشترک وارد عمل شوند تا اصولی را پایهریزی نمایند که براساس آن حکمرانی کردستان در مرحله بعدی اداره شود، به طوری که از جایگاه و ثبات و امنیت کردستان و حقوق و منافع مردم و همه بخشهای جمعیتی اقلیم کردستان محافظت کند.
همچنین مقرر شد که کمیسیون مشترکی برای تهیه پبش نویس این برنامه برای نشست آینده، فعالیت کند.

نظر شما