خبر ۱۴۰۲/۱۲/۱۲ ۰۶:۳۵ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

رئیس صندوق قربانیان کردستان اطلاعاتی را در خصوص طرح شکایتی برعلیه تعدادی از مقامات اقلیم کردستان در دادگاه آمریکا ارائه داد

سرویس عراق و اقلیم کردستان_ صندوق قربانیان کردستان در تاریخ ۲۰۲۴/۱/۳۰ پرونده قضایی را بر علیه مسرور بارازنی رئیس دولت اقلیم کردستان و تعدادی از افراد خاندان بارزانی و مقامات ارشد اقلیم کردستان در دادگاه فدرال واشنگتن تنظیم کرد.

به گزارش کردپرس به نقل از رسانه خبری صدای آمریکا، این پرونده از ۳۲۲ صفحه تشکیل شده است شاکیان، متهمان را به اتهاماتی از جمله مسئولیت قتل عام ایزدیها به دست داعش، همکاری کردن با سازمانهای تروریستی، قتل و شکنجه مردم حتی افراد آمریکایی، ربودن و ناپدید کردن مردم، اعمال مجازات غیر انسانی و غیر حرفه‌ای، پولشویی و اعمال روشهای فربیکارانه به منظور فرار از پرداخت مالیاتها به دولت آمریکا، هدر دادن پول و کمکهای کشور آمریکا به اقلیم کردستان، قاچاق مواد مخدر، مشروبات الکلی، تجارت اسلحه، تزویر و فریب دادن، فروش دارو و الکل و سیگار با نام برندهای آمریکایی موجود، فعالیتهای غیر قانونی مانند سوگند قانونی یادکردن به دروغ، و ایجاد مانع بر سر راه فعالیتهای دادگاه و سرقت اطلاعات از طریق رایانه، کلاهبرداری در مهاجرت، سرکوب آزادی و زندانی کردن و آزار و اذیت زندانیان و شکستن ابزار و تجهیزات خبرنگاران متهم کردند.

رئیس صندوق قربانیان کردستان استیفن مارک استودیرت در مصاحبه با صدای آمریکا اطلاعات دقیقی از این پرونده را ارائه داد.

نامبرده قبلا در کاخ سفید به عنوان مشاور دوران جرالد فورد و رونالد ریگان و جورج دبلیو بوش فعالیت کرده است و در دولتهای کلینتون و جورج بوش و ترامپ نقش کلیدی را ایفا کرده است.

استودیرت ضمن اعلام این که ملت کٌرد را دوست دارد و روحیه کُردی و ارزشها و اهداف آنها را ارج می‌نهد، افزود: زمانی کە کُردها مورد آزاد و اذیت قرار می‌گیرند وی نیز با آنها رنج می‌بیند.

استودیرت در گفتگو با مجری صدای آمریکا اعلام کرد در شکایتشان خواستار پرداخت خسارتی به مبلغ ۹ میلیارد دلار به افرادی شدەاند که مورد شکنجه و آسیب متهمان قرار گرفته‌اند اگر این پرونده به «نفع» آنها تعیین تکلیف شود همه پول دریافتی را برای قربانیان صندوق هزینه می‌کنند.

دادگاه فدرال واشنگتن در خصوص این پرونده دولت اقلیم کردستان را آگاه کرده است که باید در مدت ۲۱ روز پاسخ دادگاه را به پرونده شماره CV-۰۰۲۷۸-۱:۲۴ بدهند در غیر این صورت رای دادگاه بر علیه آنها صادر خواهد شد.

صدای آمریکا چندین بار تلاش کرد با استفاده از تلفن و ایمیل موضع و نظر دولت اقلیم کردستان را از طریق تماس با دفاتر دولت اقلیم کردستان در واشنگتن در این باره جویا شود اما تا هنگام برگزاری این گفتگو هیچ پاسخی دریافت نکرده است.  

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.