خبر ۱۴۰۰/۰۸/۰۸ ۰۷:۱۷ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
عضو شورای رهبری اتحادیه میهنی:

بخشی از ادعاهای مسموم کردن در اتحادیه میهنی بی اساس و برای جلب توجه افکار عمومی است

سرویس عراق و اقلیم کردستان- عضو شورای رهبری اتحادیه میهنی کردستان، بر این باور است که بخشی از ادعاهای مربوط به زهرخوراندن و مسموم کردن اعضای این حزب، بی اساس و برای جلب افکار عمومی و طرفداران است.

به گزارش کردپرس به نقل از سایت خبری زمن، در روزهای اخیر اخباری درباره مسموم کردن و زهرخوراندن به شماری از سران اتحادیه میهنی کردستان و مداوای آنان در خارج از اقلیم، منتشر شده است.

غازی کرکوکی عضو شورای رهبری اتحادیه میهنی در این مورد با انتشار نوشتاری اشاره کرده برخی از این ادعاهای مربوط به زهرخوراندن و مسموم کردن عمدی، واقعیت داشته و هیچ شک و شبهه ای در آن نیست، اما بخشی دیگر از این ادعاها بی اساس بوده و بیشتر برای جلب افکار عمومی و طرفداران است و این موضوع می رود که به چشم و هم چشمی در میان سران حزب تبدیل شود.

وی افزوده در این قضیه هر شخصی به میل خود دیگری را متهم کرده و برخی افراد نیز آتش این تنش ها را شعله ور تر می کنند.

غازی کرکوکی تاکید کرده که ابتدا بافل طالبانی رئیس مشترک اتحادیه میهنی و عطا سراوی از دیگر اعضای ارشد حزب در رسانه ها اعلام کردند عمدا مسموم شده و به آنان زهر خورانده شده است و واقعیات را اعلام کردند، اما اکنون افرادی منافق و دشمنان اتحادیه میهنی روندی را برای اعلام مسموم شدن و متهم کردن افراد آغاز کرده اند.

همچنین در پایان حاکمیت اقلیم کردستان را دیکتاتور خوانده و آورده که این حاکمیت دیکتاتور با عملکرد خود همه مردم را مسموم و به آنان زهرخورانده و مردم را به حواشی مشغول کرده که متوجه اعمال حاکمیت و آنچه در جریان است، نباشند.

لازم به ذکر است؛ پس از اینکه بافل طالبانی رئیس مشترک حزب اعلام کردکه توسط لاهور شیخ جنگی همتای خود و دیگر رئیس مشترک حزب، مسموم شده و رسانه نزدیک به ملا بختیار عضو شورای عالی سیاسی و منافع اتحادیه میهنی نیز اعلام کرد که پزشکان تائید کرده اند به وی زهر خورانده شده و تحت درمان قرار دارد و منبعی نزدیک به حسن نوری عضو ارشد حزب و فرمانده پیشین نیروهای امنیتی سلیمانیه نیز اعلام کرد وی که طی هفته های گذشته وی دچار بیماری و مشکلات سلامتی شده و علائم مسمومیت را از خودنشان داده و در ابتدای ماه اکتبر برای درمان به آلمان رفته و آزمایشات پزشکی نشان داده که به وی زهر خورانده شده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.