خبر ۱۴۰۳/۰۷/۱۰ ۱۲:۰۹ زمان مطالعه: 3 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

نامزدهای انتخاباتی ترکمانی با هم رابطه خویشاوندی دارند

شش نامزد ترکمانی در شهر کفری برای کسب یک کرسی سهم جبهه ترکمانی در حوزه سلیمانیه، با هم در رقابت هستند. برخی از نامزدها با هم رابطه خویشاوندی دارند و سه نفر از آنها عضو یک خانواده هستند.

به گزارش کردپرس به نقل از رسانه خبری صدای آمریکا، نامزدهای ترکمان منطقه کفری شامل این افراد می‌باشند «نجدت نوری» که نزدیک به اتحادیه میهنی است و «زینا عادل» که نزدیک به حزب دمکرات کردستان است و همچنین یکی دیگر از نامزدها که از جنبش تغییر است اما وی تکذیب می‌کند که نامزد احزاب کردستانی باشد.

سَزگین مصلح نامزد جبهه ترکمانی در شهر کفری در گفتگو با صدای آمریکا اعلام کرد من یک کاندید مستقل هستم اما از سوی جبهه ترکمانی حمایت می‌شوم؛ نامزدهای دیگر یکی به حزب دمکرات کردستان و دیگری به اتحادیه میهنی وابسته‌اند و یکی دیگر از آنها نیز عضو کادر جنبش تغییر است.

نامزدهای انتخاباتی ترکمانی با هم رابطه خویشاوندی دارند

اقلیتهای ترکمن در دوره قبلی پارلمان کردستان صاحب ۵ کرسی از مجموع ۱۱ کرسی اقلیتها بودند، اما در انتخابات پیش رو دو کرسی اقلیت برای این بخش جمعیتی اختصاص داده شده است که یکی از آنها در حوزه انتخاباتی اربیل و دیگری در حوزه انتخاباتی سلیمانیه است.

انتظار می‌رود آرای ترکمنهای منطقه کفری سرنوشت کرسی سهم ترکمنهای حوزه انتخاباتی سلیمانیه را تعیین کند، زیرا اکثریت ترکمنهای منطقه سلیمانیه ساکن این شهرستان هستند.

سزگین مصلح نامزد جبهه ترکمانی همراه  نجدت نوری و زینه عادل که به عنوان نامزدهای اتحادیه میهنی و حزب دمکرات کردستان شناخته شده‌اند از یک خانواده هستند. پیش بینی می‌شد یکی از این سه نفر کرسی اقلیتهای حوزه سلیمانیه را به دست آورد.

نجدت نوری خود را کاندید مستقل نام می‌برد و این موضوع را رد می‌کند که وابسته به هیچ حزب و جناحی باشد.

نامبرده به صدای آمریکا اعلام کرد من کاندید مستقل ترکمن کُرد هستم که ترکمن‌ها از من حمایت می‌کنند.

به گفته مقامات ترکمانی آنها در انتخابات مجلس عراق در سال ۲۰۲۱ تعداد  ۶۶۰ رای در شهرستان کفری به دست آوردند که ۴۴۵ رای از آنها از سوی یکی از نامزدهای جبهه ترکمانی و حدود ۱۶۰ رای آنها از سوی کاندیداهای دیگر ترکمانی اخذ شده بود.

سزگین مصلح اعلام کرد ما می‌خواهیم احزاب کردستانی در امور اقلیتها دخالت نکنند هر چه باشد آنها از طرفداران خود حمایت می‌کنند اگر احزاب کردستانی دخالت نکنند ۸۰ درصد ترکمانهای کفری به آنها رای خواهند داد.

وی افزود: اگر نامزدهای نزدیک به احزاب کردستانی در انتخابات پیروز شوند قادر به نمایندگی کردن اقلیتهای ترکمن‌ها نیستند.

قرار است در تاریخ ۲۰ ماه اکتبر سال جاری انتخابات پارلمانی کردستان برگزار شود، عموم احزاب و جناح‌های سیاسی در چارچوب تبلیغات انتخاباتی در رقابت قوی با یکدیگر هستند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.