خبر ۱۳۹۸/۰۶/۱۷ ۰۷:۰۹ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

صعود نمایندگان آذربایجان‌غربی به دور چهارم جام حذفی فوتبال باشگاه‌های کشور

سرویس آذربایجان غربی- دو نماینده آدربایجان غربی تیم‌های نود ارومیه و سردار بوکان با شکست حریفان خود به دور چهارم جام حذفی فوتبال باشگاه‌های کشور صعود کردند.

به گزارش کردپرس، دور سوم جام حذفی فوتبال کشور روز شنبه ( 16 شهریور) با برگزاری چندین رقابت در جام حذفی برگزار شد.

در این مسابقات در ارومیه، تیم نود ارومیه با برد 2 بر یک برابر اتحاد کامیاران به دور چهارم جام حذفی صعود کرد.در این دیدار، پیمان پورصادقی و فرشاد اسدی برای نود گلزنی کردند.

همچنین تیم سردار بوکان دیگر نماینده استان، در ورزشگاه شهیدبهشتی محمودآباد، به مصاف تیم «دریای حربده» محمودآباد رفت و این تیم را در خانه اش با نتیجه 2 بر صفر شکست داد.

مصطفی کریمی و امیر رضا بیات در این مسابقه برای سردار گلزنی کردند.

به این ترتیب، تیم های نود ارومیه و سردار بوکان به دور چهارم جام حذفی صعود کردند.

تیم سردار بوکان بعد از کسب پیروزی مقابل تیم شهیداورکی اسلامشهر به مرحله سوم جام حذفی صعود کرده بود و تا کنون دو برد پیاپی سردار در رقابتهای جام حذفی کسب کرده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.