علی باپیر: اگر اقلیم کردستان در دستانی امین باشد نیازی به التماس به بغداد برای بودجه ندارد
بە گزارش کردپرس، علی باپیر دربارە گفتگوهای اخیر میان هیئت مذاکرە کنندە اقلیم کردستان و دولت مرکزی عراق، بر سر سهم، اقلیم از بودجە 2021 عراق کە با وجود برگزاری چندین دور از آن هنوز بە نتیجە نرسیدە، تاکید کردکە لازم است مقامات ارشد و تصمیم گیرندە در اقلیم خود شخصا برای گفتگو بە بغداد رفتە و مشکلات را حل کنند، نە اینکە از دور و از طریق تماس تلفنی پیشنهاد ها و تصمیمات را تغییر دهند.
رهبر جماعت اسلامی کردستان تاکید کردکە اگر (درآمدهای ) اقلیم کردستان در دستانی امین باشد، اقلیم نیازی ندارد کە مسئولین آن بە بغداد رفتە و (برای بودجە) بە دولت مرکزی التماس کنند.
همچنین گفت کە اگر عدالت و دستی امین در اقلیم کردستان وجود داشت، پس از خیزش کردهای عراق، این همه میلیاردر و شکاف طبقاتی در اقلیم بە وجود نمی آمد و در حالی کە بیشتر شهروندان قادر بە خرید 100 زمین نیستند، عدە ای دیگر دارای برج و عمارت های گرانقیمت هستند.
دیدگاه کاربران