تبدیل ماده 100 به منبع درآمد شهرداری ها/ تعدد پرونده تخلفات تعاونی ها در دادگستری
به گزارش کردپرس، آیت الله رئیسی در جلسه شورای اداری آذربایجان غربی در خصوص تغییر کاربری اراضی نیز بیان کرد: در موضوع تغییر کاربری ها و قلع و قمع ساخت و سازهای غیرمجاز، اولویت با ساختمانها و خانه های کذایی است که توسط افراد سودجو در بستر رودخانه ها ساخته شده اند.
او تاکید کرد: نمایندگان مجلس باید در اصلاح ماده 100 اقدامات مقتضی را انجام دهند. ماده 100 تبدیل به منبع درآمد شهرداری ها و خرید تخلفات از سوی متخلفان شده است؛ حال آنکه فلسفه استقرار این ماده قانونی ریشه کن کردن تخلفات در حوزه تصرف و تجاوز به اراضی بود.
رییس قوه قضاییه با بیان اینکه نظارت بر بخش خصوصی و توانمند سازی این بخش از ضروریات است و این امر مهم در وهله نخست بر عهده دولت است، گفت: با تعدد پرونده های تخلفات تعاونی ها در دادگستری های استان های مختلف مواجه هستیم؛ حال آنکه قرار نبود تخلفات از اسم افراد به اسم تعاونی ها تغییر پیدا کند و این تخلفات به اسم تعاونی ها مجاز باشد. حقوق مردم باید در تعاونی ها حفظ شود.
او با بیان اینکه ساماندهی بازارچه های مرزی و وضعیت کوله بری و پیله وری یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، گفت: یکی از اقدامات در این راستا تهیه فهرست کالاهای مجاز برای صادرات و واردات و بازنگری در اقدامات صورت گرفته از جمله صدور کارت های الکترونیک برای مرزنشینان فعال در عرصه کوله بری است.
آیت الله رئیسی اظهار کرد: خدمت به مردم در نظام اسلامی برای خداست و همین موضوع تفاوت ماهوی میان خدمت در نظام اسلامی با خدمت در سایر جوامع است.
رئیس دستگاه قضا افزود: بر مبنای فرهنگ دینی و علوی، عشق به مردم و دوست داشتن مردم مرتبه ای از عشق به خداست و رفع مشکلات مردم و حفظ کرامت آنها، یک وظیفه است.
او ادامه داد: دشمنان تلاش داشتند با دمیدن در موضوع فساد بین مدیران جامعه ما، یک فضای بدبینی و ناامیدی در میان مردم ایجاد کنند؛ اما بر مبنای هدایت های مقام معظم رهبری امروز فضای غالب کشور فضای برخورد عملیاتی با فساد و مفاسد و ریشه کن کردن بسترهای فساد است و همین امر، اعتماد مردم به نظام اداری کشور را افزایش داده است.
رئیس قوه قضاییه در ادامه با بیان اینکه بنای دستگاه قضا مبارزه مجدانه با فساد و مفاسد و در جریان قرار دادن مردم در این رابطه است، تاکید کرد: توجه به قانون ارتقاء سلامت نظام اداری از ضروریات است و مدیران دستگاه ها باید هیئت های رسیدگی به تخلفات اداری و بازرسی های درون سازمانی را فعال کنند.
آیت الله رئیسی با اشاره به جمله مقام معظم رهبری که فرمودند «قاچاق کالا خنجری بر پشت تولید است»، گفت: اولین اقدام در امر مبارزه با قاچاق، اقدام اقتصادی است؛ یعنی باید کاری صورت بگیرد که قاچاق کالا برای قاچاقچی صرفه نداشته باشد و در کنار آن نیز باید اقدامات اطلاعاتی و انتظامی علیه قاچاقچیان انجام شود.
رئیس دستگاه قضا با بیان اینکه ساماندهی بازارچه های مرزی و وضعیت کوله بری و پیله وری یک ضرورت اجتناب ناپذیر است، گفت: یکی از اقدامات در این راستا تهیه فهرست کالاهای مجاز برای صادرات و واردات و بازنگری در اقدامات صورت گرفته از جمله صدور کارت های الکترونیک برای مرزنشینان فعال در عرصه کوله بری است.
دیدگاه کاربران