خبر ۱۳۹۹/۱۲/۰۳ ۱۵:۳۷ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

توقیف ماینرهای غیرمجاز در کرمانشاه

سرویس کرمانشاه – فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه از کشف ۱۳ دستگاه ماینر (استخراج ارز دیجیتال) غیر مجاز به ارزش ۴ میلیارد ریال در شهر "کرمانشاه" خبر داد.

به گزارش کردپرس، سرهنگ "علیرضا دلیری" اظهار داشت: پس از اطلاع ماموران کلانتری 22 مسکن از وجود تعدادی ماینر غیرمجاز در یک واحد مسکونی، رسیدگی به موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: ماموران کلانتری پس از شناسایی محل نگهداری ماینرهای غیرمجاز در شهرک مسکن "کرمانشاه" و هماهنگی با مقام قضائی، بازرسی های لازم را به عمل آوردند.
فرمانده انتظامی شهرستان کرمانشاه تصریح کرد: در این بازرسی ۱۳ دستگاه ماینر (استخراج ارز دیجیتال) غیرمجاز که طبق نظر کارشناسان ارزش آن به ۴ میلیارد ریال می رسید، کشف شد.
سرهنگ دلیری در پایان از دستگیری یک نفر در این خصوص و معرفی وی به دستگاه قضائی جهت صدور حکم لازم خبر داد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.