گفتگو ۱۳۹۹/۰۶/۲۴ ۰۷:۵۹ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

تولید چغندرقند در مهاباد 40 هزار تن افزایش یافت

سرویس آذربایجان غربی- مدیر جهاد کشاورزی مهاباد گفت: طبق پیش‌بینی‌ها ۱۰۰ هزار تن چغندر قند از اراضی کشاورزی این شهرستان طی سال جاری برداشت می‌شود که ۴۰ هزار تن بیشتر از سال گذشته است.

جعفر ایمانیان با بیان این مطلب به کردپرس گفت: در سال زراعی جاری حدود ۲ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان زیر کشت محصول چغندر قند رفته که این مقدار در مقایسه با سال گذشته ۶۰۰ هکتار افزایش داشته است.

او با بیان اینکه امسال ۲۰ هکتار از مزارع چغندر به روش نشایی کشت شده، ادامه داد: با توجه به وضعیت مطلوب مزارع چغندر قند استان، برداشت این محصول از ۲۵ تا ۳۰ شهریورماه بستگی به وضعیت آب و هوایی مناطق آغاز می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی مهاباد اظهار کرد: میانگین برداشت چغندرقند در مزارع کشاورزی این شهرستان حدود ۵۰ تن در هکتار است و تولید امسال۴۰ هزار تن بیشتر از سال گذشته است.

ایمنیان با اشاره به اینکه کارخانه قند مهاباد سال آینده به بهره برداری خواهد رسید، گفت: در نبود کارخانه قند فعال در مهاباد، چغندرقند تولیدی در این شهرستان به کارخانه‌های قند شهرهای اطراف از جمله ارومیه، میاندوآب و خوی ارسال خواهد شد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.