خبر ۱۴۰۳/۰۳/۲۸ ۰۳:۴۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

بزرگداشت یاد جان‌باختگان کشتار سریانی‌ها توسط عثمانی در کلیسای ارتدکس سریانی حلب

سرویس سوریه - کلیسای ارتدکس‌ سریانی حلب، یاد جان‌باختگان کشتار سریانی‌ها توسط حکومت عثمانی (کشتار سیفو) را در صد و نهمین سالگرد آن گرامی داشتند.

به گزارش کردپرس، کلیسای ارتدکس‌های سریانی شهر حلب، یاد جان‌باختگان کشتار سریانی‌ها توسط حکومت عثمانی را که به کشتار سیفو معروف است در صد و نهمین سالگرد  آن گرامی داشتند.

به نوشته آژانس خبری سانا، کلیسای ارتدکس‌های سریانی شهر حلب، یاد جان‌باختگان کشتار سیفو را در صد و نهمین سالگرد آن با برگزاری یک مراسم گرامی داشتند.

این مراسم با راهپیمایی آغاز شد که در آن شهروندان شرکت کردند و مشعل‌ها و بنرهایی را در دست داشتند که خواستار فراموش نشدن حقوق جان‌باختگان نسل‌کشی سریانی‌ها بود و از دولت سوریه به خاطر پذیرفتن سریانی‌ها به عنوان یک اقلیت قانونی در اقلیت‌های اجتماعی خود تشکر کردند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.