مسافر فروشان در مرز مهران دستگیر شدند
به گزارش خبرگزاری کردپرس، به دستور دادستان مهران و در راستای برخورد قاطعانه با برهم زدگان نظم در مرز و ایجاد رضایت خاطر شهروندان و مسافران، امروز دو نفر از مخلان نظم و عاملان مسافر فروشی در مرز بین المللی مهران دستگیر و روانه زندان شدند.
در همین رابطه علی حاجیان دادستان مهران ضمن تاکید بر برخورد قاطعانه با مخلین آسایش مردم و مسافران گفت: روند برخورد با این اشخاص قطعا ادامه دار خواهد بود.
لازم به ذکر است لزوم برخورد با مخلان نظم و قانون در مرز و به خصوص ریشه کنی پدیده ناپسند مسافر فروشی همواره از دغدغه ها و مطالبات جدی مردم بوده است.
پیشتر دادستان مهران در 9 تیر 98 در سخنان پیش از خطبه های نماز جمعه این شهر در خصوص مسافرفروشی هشدار داده و گفته بود: جمع نشدن موضوع پدیده زشت مسافرفروشی و حضور افراد فاقد مجوز و متخلف در مرز که اقدام به سیم کارت فروشی یا دلالی ارز می نمایند به دلیل عدم انجام وظایف قانونی مدیران اجرایی و مسئول متولی می باشد که پس از بارها جلسات و وجود مصوبات، متأسفانه مدیران یا نمی توانند یا نمی خواهند که مشکلات حل شوند.
دیدگاه کاربران