خبر ۱۳۹۸/۰۵/۲۶ ۰۴:۵۶ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

بانزلان در تدارک سومین جشنواره کهن آواهای تنبور

سرویس کرمانشاه- سومین جشنواره کهن آواهای تنبور و موسیقی مقامی مناطق کردنشین، در روستای بانزلان برگزار می شود.

به گزارش خبرنگار کردپرس، خانه تنبور در روستای بانزلان از توابع شهرستان دالاهو استان کرمانشاه، ۳۱ مرداد تا اول شهریورماه در روستای بانزلان میزبان اساتید موسیقی، هنرمندان و مردم علاقه مند به هنر است.

این جشنواره به ساز تنبور و موسیقی مقامی مربوط به آن اختصاص دارد و با حمایت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه و یاری اداره ارشاد شهرستان دالاهو، خانه تنبور و اساتید برجسته موسیقی مقامی برگزار می شود.

جشنواره کهن آواهای تنبور، در دو بخش گروه‌نوازی و تک‌نوازی با هدف حفظ و اشاعه موسیقی مقامی و کردی، شناسایی استعدادهای جوان و حمایت و قدرشناسی از تلاش‌های هنرمندان است.

دو بخش تک‌نوازی و گروه‌نوازی جشنواره کهن آواهای تنبور شامل تکنوازی تنبور و مقام‌خوانی مقامات تنبور، سازهای کردی (شمشال، دوزله، نرمه نای، سورنا) و گروه‌نوازی تنبور و گروه نوازی کردی است.

شرکت‌کنندگان در رده‌های سنی «الف»، «ب»، «پ»، و «ج» تقسیم‌بندی شده‌اند که خردسالان تا پایان ده سالگی جزو رده «الف: محسوب می‌شوند و شرکت کنندگان ۱۰ تا ۱۵ ساله در رده سنی «ب» با یکدیگر رقابت می‌کنند و رده سنی «پ» نوازندگان ۱۶ تا ۲۱ سال هستند. گروه سنی «ج» نیز شرکت‌کنندگان ۲۲ تا ۲۷ سال را در بر می‌گیرد که متقاضیان شرکت در بخش مقام‌خوانیِ این گروه سنی از ۲۲ سال تا ۳۰ سالگی رده‌بندی شده‌اند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.