خبر ۱۳۹۷/۱۰/۱۷ ۱۱:۰۰ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
استاندار کرمانشاه:

کرمانشاه بیشترین کاهش نرخ بیکاری را در سطح کشور داشته است

سرويس كرمانشاه - استاندار كرمانشاه گفت: نرخ بیکاری در پاییز سال گذشته ۲۵ درصد بوده و پاییز امسال به ۱۸ درصد رسیده است یعنی حدود ۷ درصد کاهش داشته است.

به گزارش خبرنگار کردپرس به نقل از روابط عمومي و امور بين الملل استانداري، هوشنگ بازوند در نشست شورای برنامه ریزی استان افزود: کرمانشاه بیشترین کاهش نرخ بیکاری را در سطح استان های کشور داشته است. این موفقیت نشان از تلاش های اثرگذار کارگروه اشتغال دارد.

استاندار کرمانشاه با اشاره به بودجه سال98، گفت: اعتبارات هزینه‌ای استان شامل حقوق و مزایای مستمر و سایر اعتبارات هزینه ای در لایحه بودجه سال 1398 معادل 450 میلیارد تومان است که نسبت به بودجه سال 1397 رشدی معادل 25 درصد داشته و از این حیث جایگاه دوم را بین همه استان های کشور داریم. این جایگاه در تاریخ استان بی سابقه است.

بازوند افزود: رشد اعتبارات هزینه‌ای سال 1397 استان نسبت به سال 1396 معادل 14.34 درصد بود و از این حیث جایگاه هجدهم را بین استانها داشته ایم که سال 98 به جایگاه دوم ارتقاء یافته است.

وي با بيان اينكه اعتبارات عمرانی در سال 98 معادل 780 میلیارد است که 10 درصد نسبت به بودجه سال 1397 رشد داشته است گفت: رشد اعتبارات عمرانی استانی کرمانشاه از متوسط کشور بالاتر است و این افزایش در حالی رخ داده که بودجه سال 98 کاملا انقباضی است.

استاندار كرمانشاه اظهار داشت: با پیگیری هایی که انجام داده ایم پاداش بازنشستگان استان کرمانشاه تا پایان سال ۹۶، پرداخت می شود.

وي در پايان افزود: کاهش بیشتر این نرخ بیکاری مستلزم چند سال کار مداوم در جذب سرمایه گذاری های بیشتر است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.