خبر ۱۳۹۷/۱۰/۱۵ ۱۹:۲۶ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه:

توافق میان کُردها و دمشق گریزناپذیر است

سرویس جهان- فرمانده ارشد نیروهای کرد-عرب سوریه موسوم به نیروهای دموکراتیک سوریه می گوید کردهای سوریه ناگزیر به توافق با دمشق بر سر مناطق تحت کنترل خود هستند.

به گزارش کردپرس، کردهای سوریه بعد از اعلام خروج نیروهای آمریکا در ماه گذشته، دست به سلسله مذاکراتی با سوریه و متحد آن روسیه زدند. کردها با هدف جلوگیری از حمله احتمالی ترکیه به مناطق تحت کنترل کردهای سوریه و نیز حفظ خودگردانی در مناطق تحت کنترل خود در شمال سوریه به این مذاکرات تن داده اند.

ریدور خلیل، فرمانده ارشد نیروهای دموکراتیک سوریه متشکل از کردها، اعراب، ترکمانها و مسیحیان درباره مذاکره کردها با دمشق به خبرگزاری فرانسه گفته است معامله کردها با دولت مرکزی بر سر مناطق تحت کنترل آنها گریزناپذیر است.

وی افزود: کردها در حال رسیدن به توافق با دولت مرکزی سوریه هستند. رسیدن به توافق گریزناپذیر است زیرا مناطق تحت کنترل ما بخشی از خاک سوریه است.

این فرمانده کرد سوریه گفت: مذاکرات کردها با دمشق بر سر نحوه اداره شهر منبج ادامه دارد و نشانه های مثبتی در طی این مذاکرات مشاهده شده است. اگر این مذاکرات به توافقی برای حفظ حقوق شهروندان منبج منجر شود، همان ترتیبات در مورد استان دیرالزور سوریه در شرق این کشور نیز پیروی خواهد شد. نمی توان استقرار نیروهای سوریه در مرزهای این کشور با ترکیه را جزء توافق قرار نداد.

فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه از امکان ادغام این نیروها در ارتش سوریه خبر داد. با این حال، از ادامه اختلافات دو طرف خبر داد که به قول وی می توان با وارد کردن طرفین بین المللی مانند روسیه در مذاکرات آنها را حل کرد.

کد خبرنگار: 40101

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.