خبر ۱۳۹۷/۰۳/۲۷ ۱۷:۱۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
عضو کمیسیون صنایع مجلس مطرح کرد؛

افزایش قیمت خودروها کاذب است

سرویس ایران-عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: برخی از محصولات در بازار آزاد با افزایش قیمت ۵۰ درصدی مواجه هستند اما این افزایش قیمت‌ها توسط خودروسازان صورت نگرفته است.
به گزارش کُردپرس،با توجه به افزایش ناگهانی قیمت خودروها در بازار و تلاطم در قیمت نوسانی این‌محصولات،رمضانعلی سبحانی‌فر، در خصوص صدور مجوز افزایش قیمت به خودرو سازان، اظهار داشت: خودروهای زیر قیمت 45 میلیون تومان 7 و نیم درصد و بیش از 45 میلیون تومان 9 و نیم درصد می‌‌توانند افزایش قیمت رسمی داشته باشند.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش قیمتی که در بازار آزاد خودرو وجود دارد در برخی از موارد حدود 50 درصد است، گفت: افزایش قیمت‌ها در بازار آزاد کاذب و غیر رسمی است و توسط خودروسازان قیمت‌ها افزایش پیدا نکرده است.
نماینده مردم سبزوار، جغتای، جوین و خوشاب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه چندین عامل از جمله تاثیر روانی تحریم‌ها، خروج خودروسازان خارجی از ایران و حرکت نقدینگی به سمت بازار خودرو باعث افزایش قیمت‌ها در بازار آزاد شده است، ادامه داد: اگر مدیریت به درستی صورت بگیرد افزایش قیمت‌ها کاهش پیدا می‌کند.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی در پایان، خاطرنشان کرد: افزایش قیمت مواد اولیه ناشی از افزایش قیمت دلار بیش از میزانی که به خودروسازان مجوز داده شده است نیست.
خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.