خبر ۱۳۹۷/۰۲/۱۴ ۰۸:۳۵ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

آمریکا از ترکیه خواست مانع بازگشت کردها به عفرین نشود

سرویس جهان- وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد از ترکیه و روسیه می خواهیم به 140000 آواره عفرین اجازه دهند به خانه هایشان باز گردند.

به گزارش کردپرس، اخیرا برخی نهادهای بشر دوستانه و رسانه ای نسبت به جلوگیری از بازگشت آوارگان عفرین به این منطقه و اسکان افراد دیگری از دیگر مناطق سوریه در این منطقه ابراز نگرانی کرده اند. سایت سیریا دیرکت در گزارشی با عنوان «بیرون کردن کردها از عفرین بر اساس کدامین قوانین؟» نسبت به بی پناه شدن حدود 150000 آواره عفرین که بیشتر آنها کرد هستند و پس از تصرف این منطقه توسط ترکیه و شورشیان افراطی نزدیک به این کشور مجبور به ترک خانه های خود شده اند ابراز نگرانی کرده اند.

هیدرنوئرت سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز شب گذشته در گفتگو با خبرنگاران گفت آمریکا از نزدیک وضعیت آوارگان عفرین را رصد می کند.

وی افزود: ما از دو ماه پیش به دقت وضعیت عفرین را دنبال کرده ایم. همان طور که می دانید 140000 نفر از مردم عفرین آواره شده اند و به انها اجازه داده نمی شود به خانه هایشان باز گردند. ما نگرانی شدید خود را از این وضعیت در هفته های اخیر بیان کرده ایم.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: از همه طرفین که این وضعیت به آنها مربوط می شود؛ شامل ترکیه و روسیه می خواهیم که زمینه دسترسی آوارگان به کمک های انسانی و بازگشت آنها به خانه هایشان را فراهم کنند.

کد خبرنگار: 40101

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.