خبر ۱۳۹۶/۱۲/۱۶ ۰۵:۵۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
سخنگوی فراکسیون اتحاد اسلامی در پارلمان کردستان:

بغداد و اربیل با انگیزه های انتخاباتی معیشت کُردها را به بازی گرفته اند

سرویس عراق و اقلیم کردستان- سخنگوی فراکسیون اتحاد اسلامی در پارلمان کردستان از اربیل خواست برای تامین حقوق کارمندان و کارگران خود به درآمدهای اقلیم کردستان متکی باشد یا سهم اقلیم را از قانون مصوب بودجه 2018 بپذیرد.

به گزارش خبرگزاری کردپرس به نقل از پایگاه خبری « بغداد الیوم» شیرکو جودت در مصاحبه ای مطبوعاتی با بیان اینکه اتحاد اسلامی کردستان به آمار های جمعیتی اعلام شده از سوی دولت های فدرال و اقلیم کردستان اطمینان ندارد، افزود: بغداد- اربیل با رزق و روزی مردم کردستان با انگیزه های انتخاباتی بازی می کنند.

جودت تاکید کرد که دولت اقلیم کردستان یا باید به درآمدهای خود برای تامین حقوق کارمندان و کاکنان خود بدون نیاز به بغداد متکی باشد یا سهم اقلیم از قانون مصوب بودجه عمومی سال جاری عراق را بپذیرد.

کد خبرنگار : 20103

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.