خبر ۱۳۹۶/۱۲/۱۵ ۰۸:۴۷ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه:

اظهارات سخنگوی پنتاگون مبنی بر ادامه حمایت از YPG بیهوده گویی است

سرویس ترکیه - حامی آکسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه سخنان رابرت مانینگ، سخنگوی پنتاگون در خصوص تداوم حمایت ایالات متحده از YPG را بیهوده گویی خواند.

به گزارش کردپرس به نقل از تلویزیون NTV، حامی آکسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه ترکیه در واکنش به سخنان رابرت مانینگ، سخنگوی پنتاگون در خصوص تداوم حمایت های ی.پ.گ عنوان کرده است: اظهارات سخنگوی وزارت دفاع ترکیه بیهوده گویی است. انتظار ما از آمریکا این است که مواضع جدی اتخاذ کرده و به وعده های خود عمل کند. در جلسه ای که در 8 و 9 مارس تحت عنوان گروه کار با آمریکا تشکیل خواهیم داد در خصوص سلاح هایی که به YPG داده شده است گفتگو خواهیم کرد. انتظار پس گرفتن سلاح ها را داریم.

وی در ادامه اظهارات خود با اشاره به مسئله صالح مسلم نیز عنوان کرد: وزیر امور خارجه ترکیه در سفر به آلمان و دیدار با وزیر امور خارجه آلمان در خصوص مسئله صالح مسلم و استرداد وی به ترکیه نیز گفتگو خواهد کرد.

سخنگوی وزارت خارجه ترکیه در ادامه به بحران سوریه و مذاکرات سه کشور ایران، ترکیه و روسیه حول محور این بحران نیز اشاره کرده و افزود: روسای جمهور ایران، ترکیه و روسیه در ماه آوریل با یکدیگر دیدار کرده و در خصوص بحران سوریه با یکدیگر گفتگو خواهند کرد.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.