شبکه کردستان 24 گزارش داد:
نیروی پیشمرگ حزب دمکرات کردستان در مناطق تخلیە شده کرکوک مستقر شدند
سرویس عراق و اقلیم کردستان - شبکه تلویزیونی کردستان 24 گزارش داد که نیروهای ویژه حزب دمکرات کردستان موسوم به زیروانی جایگزین بخشی از نیروهای پیشمرگ در کرکوک شده اند که امروز مناطقی را تخلیە کردند.
به گزارش کردپرس، شبکه تلویزیونی کردستان 24 وابستە به مسرور بارزانی (فرزند مسعود بارزانی رئیس اقلیم کردستان) مسئول شورای امنیت اقلیم کردستان و از اعضای ارشد حزب دمکرات، با انتشار تصاویری اعلام کرد که بخشی از نیروهای پیشمرگ از مناطق مکتب خالد، ملا عبداللە و تل الورد عقب نشینی کرده اند.
این شبکه سپس اعلام کرد که نیروهای ویژه حزب دمکرات موسوم به زیروانی به همراە نیروهای پشتیبانی امنیتی اربیل به این منطقە اعزام و جایگزین نیروهایی شده اند که عقب نشینی کرده اند.
همچنین پایگاه خبری- تحلیلی شارپرس اعلام کرد که نیروهای زیروانی وابستە به لشکر 4 نیروی پیشمرگ در این منطقە در حال پیشروی هستند و در تل الورد و مکتب خالد مستقر هستند.
دیدگاه کاربران