خبر ۱۳۹۹/۱۰/۲۹ ۱۶:۴۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صمت ایلام:

تنها ۳۵ درصد کارت‌های مرزنشینی در ایلام فعال است

سرویس ایلام - رئیس اداره بازرگانی خارجی سازمان صمت ایلام گفت: تنها ۳۵ درصد کارت‌های مرزنشینی در ایلام فعال است.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، جمیل شوهانی اظهار کرد: مرزنشینان برای بهره‌مندی از خدمات کارت مرزنشینی باید از طریق دفاتر پیشخوان اقدام به تمدید و فعالسازی کارت‌های خود کنند.

وی افزود: برای ۷۵ هزار و ۵۴۷ خانوار ساکن در شهرستان‌های دهلران، مهران، ملکشاهی و چوار کارت صادر شده است.

شوهانی اضافه کرد: از مجموع این کارت‌ها هم اکنون ۲۵ هزار و ۵۴۷ کارت معادل ۳۵ درصد فعال هستند.

رئیس اداره بازرگانی خارجی صمت ایلام با اشاره به اینکه این کارت برای ارائه خدمات و بهره مندی از معافیت گمرکی برای مرزنشینان صادر شده است، افزود: افرادی که اعتبار کارت آنها به پایان رسیده برای تمدید آن اقدام کنند.

شوهانی یادآور شد: مرزنشینان برای بهره‌مندی از خدمات کارت مرزنشینی باید به بخشداری محل زندگی مراجعه و پس از احراز هویت، شخصاً یا از طریق دفاتر پیشخوان اقدام به فعالسازی کارت مرزنشینی کنند و ازمزایای معافیت گمرکی و صادرات و واردات کالا بهره مند شوند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.