محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۳۹۹/۰۷/۲۳ ۰۹:۰۵ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

پاییز سیاه کرونایی در راه است؛ اگر محدودیت های قانونی اجرا نشود

سرویس ایران- رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: ویروس کرونا با کسی شوخی و رودربایستی ندارد و بدون اعمال محدودیت و ابزارهای قانونی باید منتظر پاییز سیاه باشیم.

به گزارش کُرد پرس، کیانوش جهانپور روز چهارشنبه در توییتی نوشت: «بدون اعمال محدودیت و بدون استفاده از ابزارهای قانونی و حاکمیتی برای توقف سفرها و ترددهای غیرضروری و اجباری کردن رعایت شیوه نامه های بهداشتی و استفاده همگانی از ماسک، وضعیت قرمز که سهل است، باید در انتظار پاییز سیاه بود. ما و شما اگر رودربایستی داریم، اما کرونا با کسی شوخی ندارد.

وی افزود: کاهش شیوع کرونا و مرگ و میر ناشی از آن تا اطلاع ثانوی مستلزم محدودیت در سفرها، تجمعات و ترددهای غیر ضروری و استفاده همگانی و اجباری ماسک و برخورد حاکمیتی، قانونی با متخلفان است یکی مرد جنگی به از صدهزار.»

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید