دفترهای سیاسی حزب دمکرات و اتحادیه میهنی درباره تشکیل دولت گفتگو می‌کنند

سرویس عراق و اقلیم کردستان- هم‌زمان با اختلاف‌نظرهای ادامه‌دار میان دو حزب اصلی اقلیم، دفترهای سیاسی حزب دموکرات و اتحادیه میهنی قرار است در نشستی مشترک، موضوع تشکیل دولت را بررسی کنند.

به گزارش کردپرس، روز گذشته یکشنبه ۱٥ فوریه، مسرور بارزانی نخست‌وزیر اقلیم کردستان و قباد طالبانی معاون نخست‌وزیر، به عنوان رؤسای هیأت‌های وزارتی حزب دموکرات کردستان و اتحادیه میهنی کردستان با یکدیگر دیدار کردند.

روداو نوشته است که این دیدار با هدف گفت‌وگو درباره تشکیل کابینه دهم دولت اقلیم کردستان انجام شده و قرار است امروز دوشنبه نیز نشست دیگری در همین چارچوب برگزار شود.

یک منبع در کمیته مرکزی حزب دمکرات دموکرات کردستان گفته است که دیدار مسرور بارزانی و قباد طالبانی «مثبت بوده و نشانه‌های خوبی از نزدیک‌شدن دیدگاه‌ها وجود دارد.»

بارزانی ریاست نشست حزب دمکرات و اتحادیه میهنی را بر عهده دارد.
بر اساس این اطلاعات، قرار است امروز یا فردا، دفتر سیاسی حزب دموکرات کردستان و اتحادیه میهنی کردستان تشکیل جلسه دهد و مسعود بارزانی ریاست این نشست را بر عهده خواهد داشت.

همچنین گفته می‌شود در روزهای آینده بار دیگر مسعود بارزانی در پیرمام از بافل طالبانی استقبال خواهد کرد و دو طرف دیداری دوجانبه برگزار می‌کنند.

در تاریخ ۱۱ فوریه ۲۰۲۶، مسعود بارزانی و بافل جلال طالبانی، رئیس اتحادیه میهنی کردستان، در پیرمام با یکدیگر دیدار کردند و درباره انتخاب رئیس‌جمهور عراق و تشکیل کابینه جدید دولت اقلیم کردستان به گفت‌وگو پرداختند.

حزب دمکرات و اتحادیه میهنی درباره چگونگی تشکیل کابینه دهم اختلاف‌نظرهایی دارند و همین مسئله باعث شده است که تاکنون این کابینه تشکیل نشود.

در همین حال، ۱۹ نامزد برای تصدی پست ریاست‌جمهوری عراق رقابت می‌کنند که شاخص‌ترین آن‌ها فؤاد حسین نامزد حزب دموکرات کردستان و نزار آمیدی نامزد اتحادیه میهنی کردستان هستند.

کد مطلب 2793511

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha