محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۲/۰۸/۰۶ ۰۴:۱۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

۱۸ مرکز کاریابی در ایلام فعال است / صدور مجوز برای یک مرکز کاریابی غیردولتی خارجی

سرویس ایلام - مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام نقش مراکز کاریابی را در توسعه مهم دانست و گفت: ۱۸ مرکز کاریابی در ایلام فعال است.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، نورالدین الیاسی در جلسه هیات فنی بررسی صلاحیت مراکز مشاوره و  کاریابی های استان گفت: مشاوره، راهنمائی شغلی و کسب فرصت های شغلی و معرفی جویندگان کار به متقاضیان نیروی کار و کارفرمایان از جمله خدماتی است که از طریق مراکز کاریابی به متقاضیان انجام می‌شود که منجر به ایجاد اشتغال و بهبود فضای کسب و کار می شود.

وی افزود: تعداد ۱۸ مرکز کاریابی در استان فعال است که ۶ مرکز آن در یک ساله اخیر ایجاد شده است و جویندگان کار می‌توانند با مراجعه به این مراکز خدمات مورد نیاز خود را دریافت کنند.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان ایلام اظهار داشت: علاوه بر این مراکز سامانه جستجوی شغل وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی نیز به ارائه خدمات به جویندگان کار و کارفرمایان بنگاههای اقتصادی و موسسات می پردازد.

به گزارش کردپرس، در این جلسه با صدور مجوز برای یک مرکز کاریابی غیردولتی خارجی موافقت شد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید