خبر ۱۳۹۹/۱۲/۰۶ ۰۸:۵۷ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

انتخاب دو خبرنگار ایلامی به عنوان خبرنگار نمونه سال ایران

سرویس ایلام - دو خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان صدا و سیمای مرکز ایلام به عنوان خبرنگاران نمونه سال ۱۳۹۹ انتخاب شدند.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، «وحید حاجیان» و «روح الله جام سحر» دو جوان شایسته ایلامی در نشست سراسری مدیران مراکز استان های باشگاه خبرنگاران جوان که با حضور مدیران ارشد سازمان صدا و سیما و باشگاه خبرنگاران جوان در تهران برگزار شد به عنوان خبرنگاران نمونه سال ۱۳۹۹ انتخاب شدند.

در این همایش که به صورت نیمه حضوری و مجازی برگزار شد از خبرنگاران، تصویربرداران، تدوینگران و مدیران برتر مراکز استان های باشگاه خبرنگاران با اهدای لوح تجلیل شد.

وحید حاجیان و روح الله جام سحر که از سال ۱۳۸۴ به عنوان خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان فعالیت رسانه‌ای دارند، تا کنون توانسته اند در جشنواره های متعدد رسانه‌ای سازمان صدا و سیما، همایش روز خبرنگار رسانه ملی، جشنواره بین المللی رضوی، جشنواره رسانه ای ابوذر و دیگر جشنواره های مطبوعاتی استانی و ملی با تولید گزارش های فاخر و مستندهای تحقیقی ارزشمند از ظرفیت ها، چالش ها و نیازمندی های استان و کشور حائز چندین رتبه برتر شوند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.