خبر ۱۳۹۹/۱۱/۲۸ ۱۸:۵۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
رئیس سازمان آتشنشانی کرمانشاه خبر داد:

آتش نشانی کرمانشاه 332 نفرمحبوس شده در آسانسورها و اماکن را نجات داد

سرویس کرمانشاه _ رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه گفت: از ابتدای سال تاکنون 332 نفر که در اماکن و آسانسور مجبوس شده بودند؛ نجات یافتند و شش نفر مجروح شدند.

به گزارش کردپرس؛ آتش‌پاد غلامرضا رضایی اظهار داشت: از ابتدای سال 248 ماموریت مربوط به محبوس شدن در اماکن و آسانسور در کرمانشاه انجام شده است.

رئیس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمانشاه افزود: به دنبال ماموریتهای مذکور 332نفر نجات یافتند و شش نفر مجروح شدند.

رضایی گفت: از مجموع 248ماموریت انجام شده در حوزه محبوس شدن در اماکن و آسانسور 90 درصد مربوط به آسانسور بوده است.

وی عنوان کرد: موضوع ایمنی آسانسور در کرمانشاه باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد و در این میان به صاحبان ساختمانهای تجاری در سطح شهر هشدارهایی داده شد.
رضایی با اشاره به نگاه مثبت دادستان کرمانشاه به موضوع ایمنی آسانسورها گفت: امیدواریم که شاهد کاهش آمار محبوسین و مجروحین آسانسور باشیم.

وی تاکید کرد: یکی دیگر از ارگان هایی که در حوزه عملکرد درست آسانسورهای شهر وظیفه مهمی دارد، اداره استاندارد است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.