خبر ۱۳۹۹/۰۷/۱۳ ۱۵:۳۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

سرپرست شهرداری قارص شورای شهرداری را منحل کرد

سرویس ترکیه - سرپرست شهرداری قارص در اولین اقدام خود شورای 25 نفری شهرداری را منحل کرد و حساب کردی شهرداری قارص را در توئیتر مسدود کرد.

به گزارش کردپرس، تورکر اوکسوز، استاندار قارص کهبعد از برکناری آیهان بیلگن از سوی وزارت کشور ترکیه به عنوان سرپرست شهرداری قارص انتخاب شده و در اولین روز از سرپرستی خود به شهرداری قارص در محوطه شهرداری نماز فتح به جا آورده بود، در اولین اقدام خود به عنوان سرپرست شهرداری، شورای شهرداری قارص را که برای تصمیم گیری مشترک در امور به وجود آمده بود منحل اعلام کرده و حساب شهرداری قارص به زبان کردی را در توئیتر مسدود کرد.

به نوشته روزنامه اورنسل، اوکسوز طی حکمی در شهرداری قارص شورای 25 نفری شهرداری قارص را که متشکل از 10 عضو وابسته به حزب دموکراتیک خلق ها (HDP)، 5 عضو وابسته به حزب جمهوری خواه خلق ترکیه (CHP)، 4 عضو وابسته به حزب حرکت ملی ترکیه (MHP)، 3 عضو وابسته به حزب عدالت و توسعه (AKP) و 2 عضو وابسته به حزب دموکراتیک چپ ترکیه (DSP) بود، منحل کرده است.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.