گفتگو ۱۳۹۸/۱۰/۱۲ ۰۶:۳۱ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
کارشناس حوزه انرژی در گفت‌وگو با کُردپرس توضیح داد؛

بودجه بدون‌ نفت در حال حاضر ممکن نیست

سرویس ایران-کارشناس حوزه انرژی گفت:لایحه بودجه سال ۹۹‌ باید با واقعیت منطبق باشد به همین خاطر هنوز بودجه توان قطع وابستگی از نفت را ندارد.

«حسن بهرام‌نیا» عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفت‌وگو با کُردپرس با اشاره به موضوع رقم فروش نفت و تاثیر آن در بودجه سال ۹۹،اظهار کرد:در بودجه سال ۹۹ دولت پیشبینی فروش یک میلیون بشکه در روز با قیمت ۵۰ دلار را آورده است امری که نسبت به سال قبل کاهش قابل توجهی دارد.دولت سال قبل مبنا را بر فروش یک میلیون و پانصد هزار بشکه و رقم میانگین ۵۵ تا ۶۰ دلار در نظر گرفته بود.

وی ادامه داد:با توجه به آنکه امسال دولت درآمد ۲۲.۲ میلیارد دلاری ناشی از فروش نفت و گاز را در بودجه پیشبینی کرده بود باید گفت این رقم در سال آینده کاهش چشمگیری پیدا می‌کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس تصریح کرد:اخبار غیر رسمی از متوسط فروش نفت به قیمت بالای ۶۰ دلار در بودجه سال ۹۸ خبر می‌دهند امری که هنوز رقم صادارت آن مشخص نیست.

وی افزود: با این وصف و با توجه به موضوع تحریم‌ها،دولت از رقم ۵۰ دلار برای سال آینده صحبت به میان می‌آورد و این‌ یعنی عایدی بودجه از فروش نفت کاهش چشمگیری دارد، اما قطع نمی‌شود.

بهرام‌نیا ضمن بیان این مطلب که هنوز رقم فروش نفت در بودجه تاثیرگذار است،گفت:دولت امسال بودجه ۴۸۴ هزار میلیاردی را برای سال آینده پیش‌بینی کرده است که چیزی نزدیک به ۴۸ هزار میلیارد آن از نفت است،این‌ یعنی بودجه هنوز به نفت وابسته است.

وی خاطرنشان کرد:باید به بودجه نگاه راهبردی شود و لایحه سال ۹۹‌ با واقعیت منطبق باشد به همین خاطر هنوز بودجه توان قطع وابستگی از نفت را ندارد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.