رفع تصرف ۷۲ هزار مترمربع از اراضی ملی ایلام
به گزارش خبرگزاری کردپرس، علی اصغر کاظمی در خصوص این خبر توضیح داد: این میزان اراضی ملی توسط یگان حفاظت از اراضی راه و شهرسازی استان ایلام به ارزش ۴۰ میلیارد ریال از تصرف اشخاص سودجو خارج شده است.
به گفته مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام، ۱۵ هزار و ۵۵۶ متر مربع از این میزان در سه ماه اخیر رفع تصرف شده است.
کاظمی یادآور شد: چنانچه مردم قصد خرید املاک در محدوده و حریم شهرهای سطح استان را دارند، ابتدا استعلامات لازم در این خصوص را از طریق اداره کل راه و شهرسازی بعمل و از خرید هرگونه اراضی فاقد سند مالکیت رسمی از افراد سودجو پرهیز کنند.
وی اضافه کرد: پارسال ۳۶۷ متر مربع از اراضی مسکونی به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال نیز با صدور حکم قضایی با قلع و قمع حصار ایجاد شده و خلع ید و رفع تصرف به بیت المال بازگشت.
مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام ادامه داد: مردم می توانند هرگونه تصرف و تعرض به اراضی ملی در محدوده و حریم شهرها را به یگان حفاظت راه و شهرسازی ایلام و یا ادارات راه و شهرسازی شهرستان ها اطلاع دهند.
دیدگاه کاربران