خبر ۱۳۹۸/۰۲/۲۲ ۱۰:۰۱ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
در سال 97؛

حوادث جاده ای 36 عابر پیاده را در کرمانشاه به کام مرگ کشاند

سرویس کرمانشاه - رئیس پلیس راه استان گفت: در سال گذشته حوادث جاده ای 36 عابر پیاده را به کام مرگ کشاند و باعث مصدوم شدن 192 نفر شد.

به گزارش خبرنگار کردپرس، سرهنگ محمد حیدری افزود: بیشترین حوادث رانندگی برای عابران پیاده در محورهای کرمانشاه - بیستون و کرمانشاه - کامیاران به وقوع پیوسته است.

وی بیان کرد: عدم توجه به جلو و رعایت نکردن سرعت مطمئنه از سوی رانندگان، عمده دلایل وقوع سوانح جاده ای برای عابران پیاده بوده است.

حیدری گفت: کمبود پل های عابر پیاده در سطح جاده ها و همچنین عدم استفاده از پل های موجود از دیگر عوامل وقوع سوانح است.

رئیس پلیس راه استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: برای کاهش تلفات ناشی از حوادث رانندگی عابران پیاده، لازم است تا رانندگان توجه بیشتری به تابلوهایی که بیانگر وجود مناطق مسکونی است، داشته و از هرگونه فعالیتی که باعث به هم ریختن تمرکز آن ها مانند خوردن و آشامیدن و یا صحبت با تلفن همراه می شود، خودداری کنند.

وی همچنین با اشاره به اینکه اکثر تصادفات در روستاهای حاشیه راه اتفاق می افتد،از والدین خواست از کودکان خود بیشتر مراقبت کنند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.