خبر ۱۳۹۸/۰۲/۱۲ ۱۸:۵۱ زمان مطالعه: 2 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد؛

ضرورت دسترسی روان‌تر مخاطبان شهرستانی به محصولات فرهنگی

سرویس ایران- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر ضرورت دسترسی روان تر مخاطبان شهرستانی به کتاب و سایر محصولات فرهنگی تاکید کرد.‌

به گزارش کرد پرس به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید عباس صالحی در حاشیه سفر به بندرعباس و بازدید از مراکز فرهنگی، گفت: با وجودی که تولیدات فرهنگی به ویژه تولیدات کتاب هم در حوزه کودک و نوجوان هم در حوزه بزرگسال چه به لحاظ کمی و چه به لحاظ کیفی در 40 سال بعد از پیروزی انقلاب رشد چشمگیری داشته، اما مشکل اصلی ما این است که متاسفانه دسترسی‌ها به محصولات فرهنگی کافی نیست به ویژه هر چه از مرکز بیشتر به سمت پیرامون رفته‌ایم این مشکل بیشتر خودش را نشان داده است.

وی ادامه داد: ما خیلی به این موضوع فکر کرده‌ایم و به این باور رسیده ایم که هر چه این کار یعنی راه‌اندازی فروشگاه‌های بزرگ کتاب و محصولات فرهنگی به سرمایه بخش خصوصی استوارتر باشد،ماندگارتر و پایدارتر است از همین رو نقش ما یک نقش حمایتی بوده و باور ما این است که این فعالیت‌ها باید از سوی بخش خصوصی به سامان برسد.

صالحی با اشاره به راه‌اندازی فروشگاه کتاب «بوک‌تاب» گفت: خوشحالم که در چند ماهی که این فروشگاه راه افتاده است، ما یک بازخورد بسیار خوبی را شاهد بوده‌ایم، این موضوع که هزاران عنوان کتاب و محصولات فرهنگی در این مکان وجود دارد، باعث خوشحالی است و عملا اینجا را به یک پاتوق بزرگ فرهنگی و هنری تبدیل کرده است.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: دوستانی که به این مهم مبادرت کرده ‌اند با یک نگاه پیشینی و تجربه اندوخته دست به این کار که اولین شعبه استانی این مجموعه است زده‌اند و من امیدوارم قدم‌های بعدی به سرعت در شهرهای دیگر اتفاق بیفتد و ما شاهد این باشیم که هم مخاطب کودک و نوجوان هم مخاطب بزرگسال در همه‌ استان‌ها با یک دسترسی روان‌تر نیازهای فرهنگی و هنری خویش را برطرف کنند.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.