اختلافات داخلی احزاب کُرد، سیاست انگلیس در قبال اقلیم کردستان را تغییر داد
به گزارش کردپرس به نقل از باس نیوز، کاروان جمال طاهر با انتشار مطلبی،دربارە موضع کنونی انگلیس در قبال اقلیم کردستان، تحت عنوان نابودی کُردها در کشورهایی که دارای جمعیت کُرد هستند، در جهت منافع انگلستان نیست ، اعلام کرد که کمیسیون امور خارجی مجلس عوام انگلستان تحقیقی را در مورد خواست های کردها و همکاری های انگلیس با آنان و منافع دو طرف انجام داده و در آن اذعان کرده که کردها نقش مثبت و مؤثری در جنگ داعش و شکست این گروه داشتە و خواسته های آنان در عراق و سوریه مشروع و روا است.
وی اشاره کرده که احزاب اقلیم به دلیل اختلافات شدید داخلی و در راستای رقابت های میان حزبی به اقدامات ناعادلانه و ظالمانه بغداد علیه اربیل مشروعیت بخشیده و واکنش های تند و غیرمنطقی بغداد اربیل را روا جلوه می دهند و این مسئله موجب تاثیرگذاری منفی بر سیاست های انگلیس علیه کردها و اقلیم کردستان شده است.
نماینده اقلیم کردستان د انگلیس با انتقاد از اختلافات داخلی احزاب کرد و تأکید بر ضرورت ایجاد اتحاد میان آنان و اتخاذ مواضع مشترک در مواقع بحرانی، می گوید حتی اگر خوانش اقلیم از تبعات رفراندوم نیز اشتباه می بود، احزاب اقلیم نمی بایست از این مسئله برای رقابت و بهره برداری های سیاسی استفاده ابزاری کنند و باید توجهات را به واکنش های تند و اشتباهات فاحش دولت مرکزی عراق و اقدام به مجازات جمعی مردم اقلیم جلب کنند.
همچنین تاکید می کند که دولت عراق و جامعه جهانی خود به اشتباهات خود در قبال کُردها واقف هستند، اما اقدام کُردها در مقصر دانستن خود، موجب شده که آنان اشتباهات خود را توجیه کنند.
دیدگاه کاربران