خبر ۱۳۹۶/۱۱/۰۸ ۰۶:۰۸ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
ارتش ترکیه اعلام کرد:

در درگیری های امروز عفرین 2 نیروی نظامی ارتش ترکیه کشته شدند

سرویس ترکیه – ارتش ترکیه در بیانیه ای اعلام کرده است: در درگیری های به وجود آمده میان نیروهای ارتش ترکیه با نیروهای ی.پ.گ در عملیات شاخه زیتون ارتش ترکیه در عفرین 2 نظامی ارتش ترکیه کشته و 11 تن دیگر زخمی شده اند.

به گزارش کردپرس به نقل از ستاد فرماندهی نیروهای مسلح ترکیه، در بیانیه منتشر شده از سایت رسمی نیروهای مسلح ترکیه (TSK)، عنوان شده است: در درگیری های به وجود آمده میان نیروهای ارتش ترکیه با نیروهای ی.پ.گ در عملیات شاخه زیتون ارتش ترکیه در عفرین 2 نظامی ارتش ترکیه کشته و 11 تن دیگر زخمی شده اند.

در این بیانیه با اشاره به این درگیری ها عنوان شده است: در تاریخ 27 ژانویه 2018 در عملیاتی که نیروهای مسلح علیه مواضع ی.پ.گ در عفرین انجام داده اند 2 نیروی ارتش ترکیه کشته و 11 تن دیگر از اعضای نیروهای مسلح ترکیه زخمی و 4 تن از ارتش آزاد سوریه کشته شده اند.

همچنین در این بیانیه آمده است: در درگیری های به وجود آمده 53 نیروی ی.پ.گ نیز کشته شده اند.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.