محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر ۱۴۰۱/۰۷/۳۰ ۱۵:۰۰ زمان مطالعه: 1 دقیقه (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

مسرور بارزانی از تصمیم پارلمان آلمان حمایت کرد

سرویس عراق و اقلیم کردستان_ رئیس دولت اقلیم کردستان اعلام کرد دولت اقلیم از صدور رای پارلمان آلمان درمورد تمدید حضور نیروهای نظامی این کشور در عراق و اقلیم کردستان برای مدت یکسال دیگر استقبال کرد و در همین حال بر ادامه مشارکت بیشتر میان نیروهای پیشمرگه و هم پیمانان تاکید کرد.

به گزارش کردپرس به نقل از «xendan»: مسروربارزانی نخست وزیر اقلیم کردستان روز جمعه در صفحه ی تویتر خود ضمن استقبال از رای مثبت پارلمان آلمان درمورد حضور نیروهای نظامی این کشور در عراق و اقلیم کردستان به این هم اشاره کرد که حکومت اقلیم کردستان با همکاری و کوشش همپیمانان خود تلاش می نماید که ریشه ظلم و ستم را بخشکاند.
پارلمان آلمان روز جمعه طی جلسه ایی با صدور ۵۳۵ رای مثبت از مجموع ۶۴۴ نماینده حاضر در جلسه مدت حضور نیروهای نظامی خود را در عراق و اقلیم کردستان تمدید کرد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید