خبر ۱۳۹۹/۰۸/۱۷ ۱۱:۴۱ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

کاهش ساعت کار ادارای در ۳ شهرستان ایلام

سرویس ایلام - بنا به اعلام استاندار ایلام در نشست ستاد کرونا، ساعت کار تمامی ادارات در سه شهرستان ایلام، ایوان و چرداول برای هفته جاری کاهش یافته است.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، قاسم سلیمانی دشتکی اظهار کرد: ساعت کار بانک‌ها و ادارات به جز دستگاه‌های خدماتی و امدادرسان در شهرستان‌های سیاه این استان با توجه به وضعیت حاد کرونا کاهش یافته است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه این مصوبه برای هفته جاری است و در صورت ادامه شرایط بحرانی تمدید خواهد شد، گفت: همچنین با توجه به وضعیت بحرانی این سه شهرستان ساعت کار ادارات و بانک‌های استان نیز از روز شنبه تا چهارشنبه این هفته تا ساعت ۱۲ ظهر خواهد بود.

وی عنوان کرد: فعالیت تمامی بانک‌های شهرستان‌های با وضعیت سیاه شامل ایلام، ایوان و چرداول در روزهای پنجشنبه تعطیل است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.