محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر نویسنده: کردپرس ۱۳۹۹/۰۷/۱۵ ۱۲:۰۷ زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: ۰ (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

سامانه دفاع موشکی S-400 ترکیه برای شلیک آزمایشی به سینوپ منتقل شد

خلاصه خبر
سرویس ترکیه - سامانه دفاع موشکی S-400 ترکیه به منظور شلیک آزمایشی و تست اولیه به مرکز تست سیستم های دفاع موشکی دوربرد واقع در شهر سینوپ منتقل شد.

به گزارش کردپرس، بر اساس اطلاعات به دست آمده، سامانه دفاع موشکی S-400 ترکیه که پس از جنجال های فراوان از کشور روسیه خریداری و از اواخر سال 2019 و اواسط سال 2020 به ترکیه منتقل شده بود به منظور شلیک آزمایشی و تست اولیه به مرکز تست سیستم های دفاع موشکی دوربرد واقع در شهر سینوپ منتقل شد.

به نوشته خبرگزاری هابر7، نیروهای هوایی ارتش ترکیه در بازه زمانی 5 تا 16 اکتبر در سینوپ تست سامانه موشکی S-400 را انجام خواهد داد و در این شلیک آزمایشی 10 فروند هواپیمای بانشی به عنوان هواپیمای هدف مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

لازم به ذکر است، ترکیه قرار بود از ابتدای سال 2020 و ماه مارس سامانه دفاع موشکی S-400 را به حالت فعال درآورد که شیوع پاندمی کرونا و تدابیر قرنطینه در این کشور مانع از تحقق این امر مهم در عرصه نظامی منطقه و حتی جهان شده بود.

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید