خبر ۱۳۹۹/۰۳/۰۷ ۰۵:۴۲ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ
حمله تند دبیرکل MHP به علی باباجان:

زبانی که باباجان با آن سخن می گوید زبان جماعت گولن و PKK است

سرویس ترکیه - عصمت بویوک آتمان، دبیر کل حزب تندرو حرکت ملی ترکیه (MHP) در واکنش شدید به اظهارات اخیر علی باباجان، رئیس حزب پیشرفت و دموکراسی (DEVA) در خصوص آزادی تمامی زندانیان عقیدتی عنوان کرد: زبانی که باباجان با آن سخن می گوید زبان جماعت گولن و PKK است.

به گزارش کردپرس، عصمت بویوک آتمان، دبیر کل حزب تندرو حرکت ملی ترکیه (MHP) در واکنش شدید به اظهارات اخیر علی باباجان، رئیس حزب پیشرفت و دموکراسی (DEVA) در خصوص آزادی تمامی زندانیان عقیدتی عنوان کرد: «علی باباجان، به عنوان یدک جماعت گولن و کسی که خانه ای که از آن بیرون آمده است را سنگ می زند با جوسازی هایی که اطرافش صورت می گیرد جسارت رویارو شدن با ملت ترک را پیدا کرده است. زبانی که باباجان از آن استفاده کرده و از حد و حدود خود پا فراتر می گذارد از آن خودش نیست. ما این زبان را به خوبی می دانیم».

به نوشته روزنامه ملیت، بویوک آتمان در ادامه اظهارات خود تصریح کرد: «زبانی که باباجان از آن استفاده می کند، زبان جماعت گولن است. زبان PKK و دوستداران آنان است. ما اراده و قدرت کافی برای از میان برداشتن این زبان پوسیده را که یک بار دیگر از راهی متفاوت به عرصه آورده شده است، داریم».

کد خبرنگار: 30102

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.