محل قرارگیری بنر تبلیغاتی (728x90)
خبر نویسنده: کردپرس ۱۳۹۹/۰۲/۳۰ ۰۷:۰۶ زمان مطالعه: 1 دقیقه بازدید: ۰ (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

۱۹۲ باشگاه ورزشی کرمانشاه پلمب شد

خلاصه خبر
سرویس کرمانشاه ـ مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه گفت: مسوول پاسخگویی به شکایات اداره کل ورزش و جوانان استان کرمانشاه اعلام کرد: ۱۹۲ باشگاه ورزشی استان از ابتدای شیوع بیماری کرونا تاکنون به علت رعایت نکردن پروتکل‌های بهداشتی پلمب شده است.

به گزارش خبرگزاری کردپرس، «صابر رحیمی» عنوان کرد: با آغاز بیماری کرونا بیش از 192 باشگاه ورزشی در سطح استان کرمانشاه به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی تعطیل شده اند.

مدیرکل ورزش و جوانان استان کرمانشاه گفت: تعطیلی این باشگاه ها در خلال 457 مورد بازرسی انجام گرفته است.

این مقام ورزشی در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد: همچنین 114 باشگاه ورزشی در سطح استان کرمانشاه نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی و اجتماعی سهل انگاری کرده اند که تذکرات لازم به آنها ابلاغ شده است و در صورت تکرار تخلفات بی شک تعطیل خواهند شد.

رحیمی اظهار داشت: با وجود اینکه برخی از باشگاه ها مجاز به بازگشایی می باشند، بازهم باید پروتکل های بهداشتی و اجتماعی را رعایت کنند، زیرا در غیراین صورت با آنها برخورد خواهد شد.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
(۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.
دستیار هوشمند خبر
خبرهای تازه و مهم را سریع مرور کنید