ترامپ پیام تند علیه نوری المالکی را حذف کرد

سرویس عراق و اقلیم کردستان- پس از آن‌که دیشب دونالد ترامپ پیامی تند علیه نوری المالکی منتشر کرد و تأکید داشت آمریکا او را برای پست نخست‌وزیری نمی‌پذیرد، صبح امروز آن پیام را حذف کرد و تاکنون دلیل این اقدام مشخص نشده است.

به گزارش کردپرس، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، دیشب در پیامی فوری اعلام کرد: «شنیده‌ام نوری المالکی دوباره قرار است نخست‌وزیر شود؛ ما مالکی را قبول نداریم و اگر او دوباره نخست‌وزیر شود، آمریکا هیچ کمکی به عراق نخواهد کرد».

ترامپ در پیام دیشب خود که خطاب به عراق و جریان‌های شیعی منتشر شده بود، هشدار تندی داد و گفت: «شنیده‌ام کشور بزرگ عراق در حال اتخاذ تصمیمی بسیار بد برای بازگرداندن نوری المالکی به‌عنوان نخست‌وزیر است. آخرین باری که مالکی در قدرت بود، کشور در فقر، هرج‌ومرج و فروپاشی کامل به‌سر می‌برد».

او تأکید کرد: «نباید اجازه دهیم این اتفاق دوباره تکرار شود؛ به‌دلیل سیاست‌ها و ایدئولوژی‌های دیوانه‌وارش. اگر دوباره انتخاب شود، آمریکا دیگر هیچ کمکی به عراق نخواهد کرد و اگر ما آنجا نباشیم تا کمک کنیم، عراق هیچ شانسی برای موفقیت، رفاه و آزادی نخواهد داشت. عراق را دوباره بزرگ کنید».

چند ساعت پس از انتشار این پیام، پست دونالد ترامپ علیه نوری المالکی حذف شد و تاکنون هیچ توضیح رسمی درباره علت حذف آن ارائه نشده و دلیل این اقدام نامشخص است.

همچنین شب گذشته و پس از پیام تند ترامپ درباره بازگشت نوری المالکی به قدرت، رهبری «چارچوب هماهنگی» به نقل از یک منبع اعلام کرد که عصر امروز چهارشنبه ۲٨ ژانویه، اعضای این چارچوب بنا به دعوت رسمی، در دفتر نوری المالکی، رئیس ائتلاف دولت قانون، در بغداد گردهم می‌آیند تا درباره پیام رئیس‌جمهور آمریکا گفت‌وگو کنند.

در همین حال، حزب الدعوه اسلامی که نوری المالکی ریاست آن را بر عهده دارد، شب گذشته با چند جمله به پیام دونالد ترامپ واکنش نشان داد و اعلام کرد: «خداوند سرپرست کسانی است که ایمان آورده‌اند؛ آنان را از تاریکی‌ها به سوی نور بیرون می‌آورد، اما کسانی که کافرند، سرپرستانشان طاغوت‌ها هستند».

کد مطلب 2792878

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha