گفتگو ۱۳۹۹/۰۶/۲۹ ۰۶:۵۱ زمان مطالعه: 1 دقیقه ★ — (۰)
اندازه متن:
تلگرام واتساپ

مسابقه قهرمانی دوچرخه‌سواری کورسی آذربایجان غربی برگزار شد

سرویس آذربایجان غربی-رییس هيات دوچرخه سواري مهاباد از برگزاری مسابقه قهرمانی دوچرخه‌سواری رشته کورسی در سطح استان آذربایجان غربی به مسافت ۱۱۰ کیلومتر خبر داد و گفت: در این رقابت ها مهاباد در بخش جوانان حائز رتبه سوم شد.

دیاکو توتونچی در گفت و گو با خبرنگار کردپرس افزود: جمعه ۲۸ شهریور ماه به مناسبت پاس داشت هفته دولت، مسابقات دوچرخه‌سواری قهرمانی در سطح استان آذربایجان غربی در مسافت ۱۱۰ کیلومتر در مسیر جاده سلماس و گردنه قوشچی بصورت رفت وبرگشت برگزار شد.

او ادامه داد: در این رقابت ها ۴۲ رکابزن از شهرهای ارومیه، خوی، ماکو، نقده، میاندوآب، مهاباد و بوکان در رده های سنی بزرگسالان و جوانان حضور داشتند.

رئیس هیات دوچرخه‌سواری مهاباد گفت: "سردار مولودی"، رکابزن بوکانی عنوان نخست رقابت‌های دوچرخه‌سواری قهرمانی آذربایجان‌غربی در رده بزرگسالان را به خود اختصاص داد.

توتونچی افزود: "سیدجعفر آخرت‌طلب" و "رضا نادرعلی" نیز در این رقابت هر دو از خوی عناوین دوم و سوم را کسب کردند.

او با اشاره به رده سنی جوانان نیز گفت: در این بخش هم "مسعود خاکی" از میاندوآب به مقام اول رسید و "حامد کریمی" از ارومیه و "ذکریا علی‌پور" از مهاباد نیز به ترتیب دوم و سوم شدند.

هیات دوچرخه‌سواری آذربایجان‌غربی در راستای اجرای طرح «سفیران سلامت» از مردادماه امسال برنامه‌های فرهنگی خود را آغاز کرده است.

خبرهای مرتبط

دیدگاه کاربران

۰ نظر
امتیاز:
— (۰)
دیدگاه‌های ارسال‌شده پس از تأیید ناظران منتشر خواهند شد.