بخش بزرگی از ناکامی کردهای عراق مربوط به مشکلات داخلی آنها است
به گزارش کردپرس، وس مارتین ژنرال بازنشسته آمریکایی که بخش مهمی از دوران خدمت خود را در عراق گذرانده است در یادداشت کوتاهی به دلایل عقب نشینی کردهای عراق از مناطق مورد مناقشه و ناکامی آنها در اجرای سیات های خود پرداخته است.
وی در یادداشت خود که در سایت دیلی کالر منتشر شده نوشت: یکی از این دلایل وجود فساد در داخل دولت اقلیم کردستان و رهبران پیشمرگ بود زیرا تسلیحات و مهماتی که از سوی ائتلاف برای آنها ارسال می شد سر از بازار سیاه اسلحه در می آورد. اما در مقابل مراجعه نیروهای پیشمرگ عادی به بازار سیاه و خرید مهمات از این بازارها با حقوق ناچیز خود چیز غیرعادی نبود.
وس مارتین هشدار داد کردها به جای رفراندوم ممکن است با گرفتاریهای بزرگتری روبه رو شوند.
این ژنرال سابق آمریکایی با اشاره به اختلافات کردهای عراق گفته است کردها باید دولت خود را از فساد پاکسازی کنند، به بهسازی در داخل نیروهای پیشمرگ بپردازند و خلا ایجاد شده میان حزب دموکرات کردستان و اتحادیه میهنی را پر کنند و به بهبود ارتباط میان آنها کمک کنند.
کد خبرنگار: 40101
دیدگاه کاربران